joi, 12 februarie 2009

Buhuhu! :))

Acum cateva seri ma uitam cu gura deschisa la televizor. Eram efectiv consternata! La Antena 1, la emisiunea lui Capatos, se certau doua grase (low low level) cu IQ-ul pe minus, pentru suprematie. Si nu ziceau "Eu sunt mai proasta!" "Ba nu, eu!"... Ci ca sa vezi, invers! :)) Argumentele erau urmatoarele: "zdreanto”, “te-ai trezit acuma sa ma provoci la box, vrei sa te ridici pă spatele meu” etc. Ghiciti cine erau "vedetele" (prostiei)! Exaaaaaaaaaact! Nikita si Amandina...pardon, Savarina. Nikita urla in telefon catre Savarina, iar Savarina ii raspundea rar dar in acelasi limbaj academic. :)) Emisiunea avea un titlu pe masura vocabularului "vedetelor": “I-a dat rusine Nikitei! Savarina o provoaca iar!”. Cred ca pe ele le-a intrebat ce sa scrie pe burtiera de pe ecran. :)) Si au citat apoi contemporanele! :))

Usor usor, aceste "vedete", fiind mai "ieftine" (in ambele sensuri :)) ), vor inlocui actualele "vedete" gen Andreea Esca, Andreea Marin, Stefan Banica Jr, etc. Televiziunile nu-si vor mai permite salariul lui Esca si o vor angaja in locul ei pe Savarina care va scuipa (pare sa vorbeasca gen Stropinela! :)) ) pe camera si pe prompter, ochii i se vor incrucisa (parea sa aibe probleme oricum) in cautarea ultimelor 4 litere din alfabet. Va pleca acasa cu un salariu de 1000 RON. Si toata lumea va fi fericita! :)) Sumbru ha?

Noi sa fim sanatosi! Criza aduce ce-i mai rau si la televizor?!?!

PS: Nikita era insarcinata pe rand cand in 3 luni, cand in 6...semn ca nici ea nu se pricepe prea bine la cifre/litere! :)) Oricum la cat e de "slabuta" poate sa aiba in pantec si un copil de 2 ani si 4 luni! :))