marți, 22 ianuarie 2008

Wow, primul post!

25 ani, cand au trecut ei....??..parca ieri ma uitam pe tvr la Sailor Moon....sau incepeam scoala....imi amintesc prima absenta prin clasa a 3, prima tigara trasa in curtea scolii in clasa a 8-a cu toti colegii dupa un chiul in masa (scaun, biblioteca...), prima iubire si pregatirea pentru prima intalnire cu El...doamne cate detalii stiam in clasa a V-a...(I think I was born smart! :-??) si prima (si ultima) fuga de acasa (pusa la cale in cele mai mici detalii, m-a gasit abia dupa 24 de ore...hehheehe...mai sunt si mandra de mine! :D).

Multa lume zice ca era mai bine inainte...nu conteza daca se refera inainte, la comunism sau la cum era acum 2 ani de zile....multora le place sa traiasca din amintiri...marele motiv fiind faptul ca adolescenta este cea mai marfa parte a vietii, si daca nu o traiesti din plin....o sa ramai cu niste "depresii" pe care timpul nu le va dizolva niciodata....oricum acest post trebuie sa fie unul fericit...in care sa te faca sa iti aduci aminte de micile bucurii ale vietii, de lucrurile care te ajuta sa treci peste greutatiile vietii.

Stiu ca am esuat sa fac chestia asta....dar macar va recomand o melodie care va reusi sa va inveseleasca Zdob Si Zdub - Videli noch! :D

9 comentarii :

 1. Evergreen spunea...

  fataaaaa...tu cine erai din Sailor moon? eu eram chiar sailor moon si ma pupam cu mascatul meu imaginar.
  hai, capu' sus! 25 nu suna asa rau :)

 2. Bad @ Being GoOd spunea...
  Acest comentariu a fost eliminat de autor.
 3. Bad @ Being GoOd spunea...

  Girl, ce coincidenta, si eu tot Sailor Moon eram! Si Sandy Bell! Si Sara! Si toate la un loc! Doar in Captain Planet, eram Wind...rusoaica aia frumoasa! In rest, eram personaj principal! :D

  Nu sunt trista de 25 de ani! No way! Sunt la varsta la care experientele mele trecute ar trebui sa ma ajute sa iau deciziile cele mai wise pt viitor! Yeah right! S-o vad si pe asta! :))

  Chiar am citit zilele trecute un articol scris de Andreea Raicu ca nici 30 nu suna rau! Deci 25 e chiar super bine! :D

  Have fun!

 4. Evergreen spunea...

  fataaaa...in captain planet si eu eram tot wind...nu se poate! :* hai sa ne distram cu bine si la 30 :D

 5. Bad @ Being GoOd spunea...

  E clar! E grav! Nu exista remediu pentru noi! Suntem niste Super Eroine nascute sa salvam Pamantul, Apa, Sucul (Eu :D), Vodka (asta e valabila pt Ralu)! :))

 6. Matei spunea...

  si prima (si ultima) fuga de acasa (pusa la cale in cele mai mici detalii, m-a gasit abia dupa 24 de ore...hehheehe...mai sunt si mandra de mine! :D).

  dar unde ai fugeat ..ca in caracal nu cred.. e prea mic si sigur te gaseau mai rpd!

 7. Bad @ Being GoOd spunea...

  hahahah! Te-ai prins! Am fugit langa Caracal! ;))

 8. Anonim spunea...

  I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

  Sorry for offtopic

 9. Raluka spunea...

  Thanks anyway!