miercuri, 31 martie 2010

Fac multe, dar totusi prea putine!

Ma reorganizez, sunt la "curatenia" sufleteasca de Paste. Trebuie sa fac cumva pe viitor, sa am timp si chef pentru tot ce vreau sa realizez. Asa nu mai merge! Punct si de la capat! :)

In curand termin cursurile de engleza (yupi!!) si vreau sa ma duc la sala mai des de 1-2 ori pe saptamana + masaj (asta intra la rasfat, nu il abandonez).

Ma bate gandul sa incep sa studiez o noua limba straina (provocarea e care dintre cele 2 variante!), incep sa invat "limba imposibila" sau nu? Asta e intrebarea! :))

Ma bucur ca pot tine post fara mari probleme! Cred ca m-am nascut vegetariana, pot sa mananc numai ierburi fara sa simt o simt ca e o corvoada! :)) Lucky me, let's say! Or maybe God is the one that helps me each time! :)

Alex nu mai pleaca pe taramuri putin indepartate, ceea ce e un motiv MARE de bucurie! Dzeu il iubeste si il ajuta de fiecare data! Desi imi place sa cred ca eu sunt favorita lui Dzeu si pentru mine face lucrurile astea! :)

In rest, toate-s vechi (si noua toate). Astept vara, vreau la mare, vreau sa ma bronzez natural, nu cu DHA (cum sunt acum), vreau la tenis, vreau sa colind orasul cu Pisicuta mea (sper sa nu stea la capatul celalalt al orasului prea mult), vreau multeeee, ca de obicei!

Sarbatori fericite sa avem cu totii!