joi, 23 aprilie 2009

Steaua sus rasare!

Fost la meci aseara. Inghetat rauuuuuu. Aproape degerat. Alex nu pasat si tinut in brate doar sa vada cum alearga niste bezemtici. Ca fotbalisti aceia, nu se intituleaza sigur. Mai ales Dayro Moreno (parca asa se scrie) cand se uita dupa pitzi prin public si ghici ce...mingea venea spre el si toti fugeau spre minge si el mai sa se sperie de ea...nici n-a apucat sa o mai atinga cred...Funny rau momentul :)).

Un alt lucru funny de la meci, era Sorin, prietenul lui Alex care comenta mai rau ca un comentator sportiv: "Da-i ma lu' ala!", "Ia uita-te la ala in loc sa vina la minge!!", etc...Clar si-a gresit meseria. A vorbit intr-una! :))

Cam atat despre fotbal! Ca nu-s microbista! Am stabilit asta demult!

Urmeaza o perioada, careia as putea sa ii decernez lejer premiul de cea mai obositoare si aglomerata din ultima vreme. Vai de mine! :D O sa fiu contracronometru...n-o sa-mi permit un minut de intarziere...de dimineata pana noaptea o sa am programul stabilit fix. Fara abateri!

Asta pana luni seara inclusiv...ca de marti fac vaaaaaaj cu avionu' spre tarile calde (la propriu, chiar ma gandesc numai fuste sa pun in bagaj :D ). O sa postez cateva poze cand ma intorc.

Spor la alergat, zic!

6 comentarii :

  1. evergreen spunea...

    unde pleci femee?

    la tine nu e criza?

    hai drum bun! ca meriti dupa perioada asta

  2. Raluka spunea...

    E criza. Dar mi-am luat bilete din Ianuarie la Milano. Si cand te-am intrebat atunci ce parere ai, daca raman fara job pana in Mai...ai zis "Ia-le! Ca-s ieftine! Nu ramai fara job!". Uitasi acum...Batranetea, na! :-J

  3. sarazin spunea...

    Sefa de galerie te fac!!! :D

  4. Raluka spunea...

    Nu vreau sa iau locul manelistului ala gras! :))

  5. sarazin spunea...

    Eram sigur k zici ceva de ala :D Hai k vrei,ce ai mai cantat la meci! :D

  6. Raluka spunea...

    Eram sigura ca erai sigur. :D Vreauuuu...cum sa nu?!?! Sa inghet pe acolo...:P