marți, 24 februarie 2009

Dragobete fericit sa aveti!


Urare pentru cine sarbatoreste! Unii sarbatoresc Valentine's, unii Dragobete, unii deloc...ca n-au cu cine! :)) Logic! :))


vineri, 20 februarie 2009

Copilul din el :))

* Incercand sa nu cada cu bolidul pe 2 roti! :-J

* Pe care cu greu il poate stapani....

* Siiiiiiiiiiiii........se ridica spectaculos pe o roata! :))
As putea sa ma fac comentator sportiv! Am limbajul adecvat, nu? :P

joi, 19 februarie 2009

Dido...

In the end, only kindness matters! ;)

miercuri, 18 februarie 2009

Fatima si Saladin :D

We are double trouble! :D







marți, 17 februarie 2009

Veliko Tarnovo @ Valentine's Day












































luni, 16 februarie 2009

Happy Anti-Valentine's Day! :))


Dupa ce ani la rand au sarbatorit cu aplomb "Valentine's day", acum sunt anti-valentine's. Este noul curent. "Nu-mi place domne' Valentine's! Ce zi e asta? Eu sunt anti!" :)) Foarte original bro'! :D


C'mon!!!!!! Drop it! Sincer, mi se pare un cliseu mai mare decat "sunt fan Valentine's Day si sarbatoresc!". Si in plus se vede cu ochiul liber care imita si care chiar nu gasesc in asta motiv de "sarbatoare". Cei din prima categorie nu se vad cat sunt de penibili? ;))


Anyway, my statement, nu sunt nici fan, nici anti. Imi place ENORM sa cumpar cadouri. Asa ca un prilej in plus, imi pune mintea la contributie...si imi doresc sa aduc un zambet. Mai ales iubitului meu. Care ma iubeste si ma rasfata, fix cat il iubesc si il rasfat si eu. :D


In plus, nu sunt ipocrita sa ofer dragoste doar o data pe an. :)) Nu astept ziua asta ca sa-i spun ce simt pentru el! Ii spun zilnic, de 3 ori pe zi! :D


Anul asta am vazut pentru prima oara aceasta sarbatoare ca un motiv de lichidare de stocuri la evrei! Si Craciunul e la fel! Din pacate!


Anyway, am avut nevoie de acesta ocazie ca sa vizitez un oras pe care imi doream de mult sa-l vad. Deci tot raul spre bine! Maine pun cateva poze.

vineri, 13 februarie 2009

Arena Romana! Vom ajunge si noi in randul stadioanelor de top




Se pare ca se tinteste mai sus decat ma asteptam. :D


Localizare

*Stadionul Arena Romana se ridica pe locul fostului Stadion National Lia Manoliu, in Bucuresti, bulevardul Basarabia.



Facts

*capacitate: 49 864 spectatori;
*restaurant: 1 000 persoane;
*loje:1.860 persoane;
*85% din spectatori vor beneficia de tribuna acoperita;
*35 558 metri patrati va fi suprafata acoperita a tribunelor;
*suprafata totala construita a stadionului va fi de 107 260 metri patrati;
*6 500 de locuri de parcare;
*ultimul concert sustinut pe vechiul stadion este cel al formatiei britanice The Rolling Stones, la care au participat peste 50 000 de spectatori;
*ultimul meci de fotbal disputat a fost cel dintre Romania si Albania, scor 6-1, din preliminariile Campionatului European 2008, la care Romania s-a calificat;
*71 000 de oameni au participat pe Stadionul National la cel mai mare eveniment muzical de dupa Revolutie (si probabil din intreaga istorie a Romaniei), concertul lui Michael Jackson Dangerous Tour din 1992.

A dream is about to become true!


Maine plec intr-un loc foarte drag mie. Nu l-am vizitat, nu m-am oprit nici macar 5 minute, n-am pus piciorul in el. Dar in timp ce rotile masinii rulau cand am tranzitat orasul, m-a fermecat!

L-am vazut si noaptea si ziua. Mi s-a parut mai deosebit noaptea.

Deci e un loc la care visez de ceva timp si pe care imi doream mult sa-l vizitez.

Cu sau fara legatura cu Ziua Indragostitilor, maine plec cu Alex la Veliko Turnovo. Un oras plin de istorie. I-am retinut cu greu numele, la recomandarea a doua persoane. Dar cand l-am tranzitat, parca nu-mi venea sa cred ochilor ca exista ceva asa frumos in Bulgaria.

Veliko Turnovo e un fel de Sighisoara, as putea spune doar ca ceva mai batran. E prima asezare omeneasca din Bulgaria cu o istorie de peste 5 mii de ani. E un oras care si-a pastrat esenta. Casele vechi, renovate dupa posibilitati si cam toate in acelasi stil, sunt locuite de oameni batrani.

Vreau sa urc si la cetate, care o data pe an este tinta unor jocuri de lumini si arata intr-un fel foarte deosebit...mai ales in poze.



Revin cu poze si impresii!



PS: Sunt pe Roaming, nu raspund la telefon! :))

joi, 12 februarie 2009

My sexy babe (ca tot e verva cu Valentine's!) :X


* Sigur pe el, ca de obicei!



* Doi catzelusi dulcei! Ala mai mare e mai fain! Ce l-as trage de obrajori! ;;)




* E si secretar! ;))


Si liftier! :))

All-in-one! Alex! ;))

Asa au aparut tot felul de "Mini Me"! :))

Asa deci Dle Iepurila? D'asta-mi esti? :-w

Buhuhu! :))

Acum cateva seri ma uitam cu gura deschisa la televizor. Eram efectiv consternata! La Antena 1, la emisiunea lui Capatos, se certau doua grase (low low level) cu IQ-ul pe minus, pentru suprematie. Si nu ziceau "Eu sunt mai proasta!" "Ba nu, eu!"... Ci ca sa vezi, invers! :)) Argumentele erau urmatoarele: "zdreanto”, “te-ai trezit acuma sa ma provoci la box, vrei sa te ridici pă spatele meu” etc. Ghiciti cine erau "vedetele" (prostiei)! Exaaaaaaaaaact! Nikita si Amandina...pardon, Savarina. Nikita urla in telefon catre Savarina, iar Savarina ii raspundea rar dar in acelasi limbaj academic. :)) Emisiunea avea un titlu pe masura vocabularului "vedetelor": “I-a dat rusine Nikitei! Savarina o provoaca iar!”. Cred ca pe ele le-a intrebat ce sa scrie pe burtiera de pe ecran. :)) Si au citat apoi contemporanele! :))

Usor usor, aceste "vedete", fiind mai "ieftine" (in ambele sensuri :)) ), vor inlocui actualele "vedete" gen Andreea Esca, Andreea Marin, Stefan Banica Jr, etc. Televiziunile nu-si vor mai permite salariul lui Esca si o vor angaja in locul ei pe Savarina care va scuipa (pare sa vorbeasca gen Stropinela! :)) ) pe camera si pe prompter, ochii i se vor incrucisa (parea sa aibe probleme oricum) in cautarea ultimelor 4 litere din alfabet. Va pleca acasa cu un salariu de 1000 RON. Si toata lumea va fi fericita! :)) Sumbru ha?

Noi sa fim sanatosi! Criza aduce ce-i mai rau si la televizor?!?!

PS: Nikita era insarcinata pe rand cand in 3 luni, cand in 6...semn ca nici ea nu se pricepe prea bine la cifre/litere! :)) Oricum la cat e de "slabuta" poate sa aiba in pantec si un copil de 2 ani si 4 luni! :))

miercuri, 11 februarie 2009

M-au enervat rau secretarele de la ASE ieri!

Cred ca le da test de angajare, cine are IQ peste 1 nu este angajata pe post de secretara. Este prea desteapta pentru asemenea post si i se ofera postul de femeie de serviciu. :))

Azi va fi "Raluca & Secretarele - Partea 2 - Reloaded"! :)) Azi le sparg capul daca nu reusesc sa rezolve o problema simpla: sa-mi elibereze diploma de master! De parca e treaba lor...treaba lor e sa barfeasca si sa bea cafea. Mama ei de munca!!!

Wish me luck!

vineri, 6 februarie 2009

Insemnare rapida...scurta....si la obiect!

Am fost super busy saptamana asta si am neglijat complet blogul. Pe scurt:

- m-am mutat: hard work!!! Dar ce frumos arata! Si ce linistita sunt! Just me and Alexandrovici. It's sooooo sweet!
- am facut o prima actiune pentru proiectul meu cu fetele. Un inceput bun, as zice eu. Vreau sa mearga tot asa ...tot anul asta crizat.
- Alex a aflat toate cadourile pe care planuiesc sa i le ofer ... pe o raza de 5-6 luni. :)) Nici nu s-a bucurat! :P
- sunt f obosita, vreau sa-mi revin weekendul asta. Chiar vreau sa ma gandesc si la alte chestii pe care planuiesc sa le fac in urmatoarea perioada.
- mi-am dat seama ca o sa sufar zilnic dupa ea. Si nu o sa o uit niciodata! Inca o iubesc enorm! Simt ca si ea ma iubeste la fel!


Cam atat!