marți, 20 ianuarie 2009

Hot or not?

Frica e un factor foarte important cand vine vorba de aspectul meu, nu-mi place penibilul deloc. Recunosc că prefer sa nu fac schimbari majore si sa ma trezesc ca o cioara vopsita. De exemplu sa ma fac blonda si sa raman cu sprancenele la fel de negre. Mi se pare ca arata dizgratios. Desi am intalnit multe persoane care nu-si dau seama cate le urateste un aspect nenatural... Treaba lor! Eu prefer sa raman la feminitate prin naturalete (si la propriu si la figurat!). Am multe calitati de pus in evidenta, nu e cazul sa ma ascund sub niste chestii fake.

Parul meu uita ca eu il gazduiesc si se comporta de parca ar fi autonom. Singura ce-l imblanzeste e placa de intins, dar si asta ii dauneaza intr-o oarecare masura, asa ca nu vreau sa-l supar si mai tare, ca fie ma paraseste si raman cheala, fie arata ca o vrajitoare tapata.

Pentru ca vizita la coafor se apropie, pentru ca nu m-as da inapoi de la o totala schimbare de look si pentru ca primisem linkul asta*, ia uitati-va ce idei mi-au venit.

* Daca m-as face blonda? :))) (Exact ce ziceam mai devreme...cioara vospita!)











* Daca m-as tunde scurt? Mama ar fi foarte fericita. :))


* Sau daca mi-as lasa parul sa creasca foarteee mult....multi ani.....






* Sau o culoare diferita la aceeasi lungime pe care o am acum si intins cu placa? :-?






Pareri, sugestii, impresii?

6 comentarii :

  1. dark rose spunea...

    Hahahahahah :)))) =)))))) am ras destul....mai "cioara vopsita" cred ca iti sta bine oricum ai vrea sa te aranjezi numa blonda nu :)) zau ca nu te vad colorata in auriu sau eu stiu ce culoare deschisa....astea nu cred ca ti s-ar potrivi....cat despre par lung sau scurt....ti-ar sta bine in ambele situatii...doar ca un stilist adevarat va sti cum sa te aranjeze nu fotoshopul sau eu stiu ce link de pe net care adauga sau "tunde" par la comanda :)) =)) te pup ralu...take care...te echo de menos :)

  2. Raluka spunea...

    Acum ca ma uit mai bine...mi se pare si mai hidoasa culoarea galbuie pe pletele mele! Yak!

    Stai linistit Alin, nu ma fac o culoare din asta turbata. :)) Si nu mai rade la munca, la oamenii aia ca se prind ca nu muncesti! :P

  3. Evergreen spunea...

    mie mi se pare ca esti frumu tare cu parul scurt

    blonda in nici un caz!

  4. Raluka spunea...

    Nu e! Ti se pareeeeeeeeeeeeeee! Nu ma tund scurt! Doar lung ma tund!

    :))

    Si-mi las si venele lungi! :P

  5. Anonim spunea...

    Grupul hair-stilistilor jigniti de titulatura de frizeri saluta pe Ralu!

  6. Raluka spunea...

    Daaaa...stilistul meu favorit! >:D<