luni, 26 ianuarie 2009

Fun addict? A little!

Am perioade cand ma uit la cat de multe filme pot si am alte perioade cand trec luni bune si nu vad nimic. Am observat ca iarna e un anotimp propice vizionarilor si movie session-urilor. Si bineinteles convalescenta si tintuirea la pat iarasi sunt bune pentru vegetat si privit. Un alt moment bun ar fi si calcatul hainelor, dar cum nu mai am timp de asa ceva, nu constituie un prilej bun. :))

Inainte ma uitam la filme si adormeam (imi aduc aminte cum adormit in primele 5 minute la Regatul de Foc...asa m-a impresionat filmul ala). Sau imi faceam unghiile in timp ce urmaream vreu film.... Ma mai uitam la filme si cand imi faceam toaleta capilara: uscatul si intinsul parului erau niste procese ce acopereau cu brio durata unui film, asa ca faceam doua lucruri deodata. Acum nu-mi mai intind parul decat 1 ora in baie...sau mi-l intind la coafor...sau best choice award goes to: my lover.

Cum in ultimul timp am vazut cu Alex cel putin 4 filme de care imi amintesc (If only, Bolt, The Curious Case of Benjamin Button si Changeling), mi-am facut o lista cu ce urmeaza sa mai vedem: Australia, Milk, Frost/Nixon, Slumdog Millionaire, The reader si mai vad eu pe parcurs. Mai are si el lista lui cu filme care vrea sa le vizionam. Una din rezolutiile nescrise pentru 2009 implica vizionarea catorva filme pe saptamana, deci avem timp. :D

Plus ca am descoperit ca ne place foarte mult la teatru. La amandoi. Este o metoda de iesire din cotidian, relaxare si fun, cum nu se poate mai faina. Nu e de fite! Chiar deloc! Si sunt foarte uimita cat de plina este sala de fiecare data. Oamenii inca mai apreciaza lucrurile de calitate si live :)) . As vrea sa mergem cel putin 1 data sau de 2 ori pe luna la teatru. Merita! Chiar si cel alternativ!

4 comentarii :

  1. Anonim spunea...

    Deci eu si iubita mea ne pregatim intens pentru admiterea in comisia de Oscar. Modul de pregatire: asezi perna ca sa stai cat mai confortabil si iei o punga de seminte.O punga d-aia mare ajunge pt 2 insi cam pt un film d-ala de 2 sidiuri :D. Mai mult nu k protesteaza violent limba si buzele. La sfarsit se comenteaza cam o ora si jumatate pe tema filmului.Sunt permise si devierile de la subiect,deh e un domeniu artistic. Cam asta se face. Sper sa fim admisi! :D

  2. Raluka spunea...

    Si tu? Si eu si iubitul meu la fel. Ce coincidenta! ;))

  3. Anonim spunea...

    D. It was written. :))))))))))))))

  4. Raluka spunea...

    Aoleu! Mi-ai adus aminte!!! Ba! Sa fim seriosi! Nici eu nu te puneam sa faci curat 1 luna! N-aveam incredere in tine ca faci cum trebuie! :)) Mercyyyy! Mai renunta! Hai o saptamana! Ca altfel te otravesc! >:)