miercuri, 17 decembrie 2008

Planuri de viitor :))

* Vreau sa ajung luna aceasta la teatrul de opereta Ion Dacian, unde se tine o expozitie cu lucrarile cele mai cunoscute ale lui Leonardo da Vinci, refacute dupa schitele initiale.

* Vreau sa ajung la Antipa in weekend, atat am vizitat British (Robbery) Museum si Picasso Museum, dar n-am mai fost din clasa a sasea la Antipa. :( Shame on me!

* Vin Sarbatorile, deci Caracas scrie pe mine de Craciun. Iar de Revelion, sper la concediu...si la Parang. O sa ma simt ca in camin iar! Desi m-am simtit in trecut "ca in camin" maxim 1 noapte...periodic! ;)) Aia e! Ca alta nu e!

* Trebuie sa achizitionez niste mini-micro-cadouri...ca a venit criza. Glumesc! Niste cadouri. Punct.

* Ma gandesc daca anul asta primesc ceva cadou de Craciun...de la mine! Nu sunt sigura cat de cuminte am fost! Ma documentez si ma hotarasc apoi! :))

* Ca in fiecare an, spre sfarsitul anului, trag linie. Ce am facut bine, ce am facut prost, unde sa imbunatatesc. Si de ce. Planuri pentru noul an? Nu cred ca imi mai pun ceva in cap pt la anul! O sa ma distrez pe fondul crizei! Si al razboiului iminent! Glumesc! N-am cascheta! Doar arme!

Suficient! :)