miercuri, 23 ianuarie 2008

Ma aflu printre norocosii si putinii realisti

Parca sunt Carrie din “Totul despre sex”, stau cu laptopul in brate si imi scriu impresiile, parerile….in timp ce ascult Chilian – Zece. Melodia asta oricand imi va ridica intrebari de genul: despre mine canta nenea asta acolo, etc.

Acum e vocea suava a lui Nouvelle….o da … femeia asta ar putea vraji orice barbat doar cantand! Este de departe cantareata mea favorita! Devanseaza Parazitii, asta da veste buna! Hahahah! Si versurile “The way I one love you/ Well, it could be against the law / I’ve seen you in thousand minds/ You made the angels fall!” ma fac sa ma intreb cum vine asta…as putea cunoaste adevaratul sens al versurilor vreodata?

De unde am vrut sa incep si unde am ajuns. Bine-cunoscutele mele paranteze care aduc omul sa nu mai inteleaga despre ce vorbeam. Da! Recunosc ca-mi plac puzzle-urile din mintea interlocutorului meu si cat de departe poate sa ma urmareasca in paranteze si parantezute.

Astazi in metrou am auzit ceva care m-a socat extrem de mult. De obicei nu ma holbez la oameni in metrou, ii observ si trec mai departe cu privirea. Dar la cei 4 dubiosi m-am holbat rau cred. De fapt toata lumea se uita la ei. Incercau sa para oameni normali desi cu siguranta ca erau constinenti ca traumele copilariei se vedeau pe fata lor. Erau saraci si handicapati fizic si vorbeau despre job-urile pe care le aveau. Dormeau in canal undeva si acum se duceau la o prietena de-a lor sa faca baie, ca nu se mai spalasera de 2 zile. Faceau un drum de 1 ora poate ca sa se duca sa faca o baie normala. Erau cu toate cele necesare la ei.

Daca nu ii auzeai vorbind despre greutatile vietii lor (dar de mentionat, cu foarte mult optimism), credeai ca duc o viata cat de cat normala. Sa te duci intr-o mini-excursie sa faci o baie! Doamne! M-au socat extrem de mult! Pareau extrem de constinciosi si realisti! Faceau TOT ce la statea in putere sa fie oameni normali, sa se integreze in societate! De admirat! Mi-a fost drag de ei! Am vrut sa le dau banuti, dar mi-a fost frica sa nu se simta jigniti! Puteau cersi in metrou, dar ei NU! Ei aveau joburi!

Fenomenal, cum exista astfel de oameni si pe de alta parte exista acei drogati, copii de bani-gata cel mai probabil, care isi bat joc de tot ce le-a dat viata si mor in supradoze sau in accidente teribiliste de masina pe bulevardul din Mamaia!

In astfel de momente ma bucur de tot ce am si imi dau seama cat de norocoasa sunt! Sunt oameni care nu se pot bucura nici pe departe de ceea ce viata mi-a oferit mie! Si stiu ca ma mai asteapta multe, Dumnezeu are planuri serioase cu mine si nu-l voi dezamagi!

The end! E un happy end! :D

5 comentarii :

  1. Anonim spunea...

    Da, lucru bun am facut ca te am inspirat sa ti faci blog.
    Neasteptat, in scris tu esti cea serioasa dintre noi doua.
    Te voi citi!

  2. Raluka spunea...

    LOL! Ce gluma buna! O scriu, sa n-o uit! Pot s-o pun si status de mess? :))

  3. Raluka spunea...

    Girl, tot incerc sa spun este ca NU sunt asa serioasa cand scriu post-urile astea, cum ma descrii tu! Deloc! Sunt cum sunt de obicei! Funcky fresh! Peace? :D

  4. Anonim spunea...

    mai, daca nu-ti citeam post-ul asta ramaneam cu impresia ca asculti doar chestia aia de am uitat cum ii spune... aia din studio martin de vineri... ;))

  5. Raluka spunea...

    Hey Cosmin! Welcome on my blog! So....nu pot sa ascult decat un singur stil de muzica. De multe ori am impresia ca sunt prea putine stiluri muzicale pentru personalitatea mea colorata...:D Deci, pentru cultura ta generala muzica pe care ai ascultat-o SAMBATA se numeste electro-minimal! :D